Computer Profile Breda

Computer Profile is onlangs verhuisd naar een kantoorunit op de OV-terminal in Breda. De oorspronkelijk locatie voldeed niet meer aan de nieuwe visie op de werkwijze van het bedrijf. Op de OV-terminal zitten alle medewerkers in één ruimte. Met de speciaal voor Computer Profile ontworpen bureaus kunnen organische gevormde opstellingen gemaakt worden. Hierdoor kunnen op verschillende manieren teams gevormd worden die samen voor één opdrachtgever werken. Veel aandacht is besteed aan de akoestiek. Het resultaat is een comfortabele, licht en overzichtelijke werkplek waar mensen met elkaar én naast elkaar kunnen werken.

Meer portfoli oitems van Dhondt

/Posted by: Royal Flush
Plaats voor circa duizend leerlingen, en toch is het VMBO Scala kleinschalig van karakter. Het ontwerp bestaat uit een ensemble van drie witte gebouwen - verbonden door glazen gangen - in een groene ecologische...
/Posted by: Royal Flush
Guldenroede Halsteren appartementencomplexGuldenroede Halsteren
Midden in de wijk De Schans in Halsteren ligt een groenzone met waterretentiegebied. Hierin zijn een aantal individuele objecten gepland. Opdrachtgever Stadlander heeft voor één van deze objecten een prijsvraag uitgeschreven. De Kok Bouwgroep...
Client: Jane Doe

He is a very hard worker. He faced some frustrating issues with our project and overcame all obstacles! Great attitude and was always quickly available on Skype for discussion. Hire Him!

/Posted by: Royal Flush
Voor het Praktijkonderwijs in Breda heeft Bureau Dhondt de nieuwe huisvesting ontworpen. Op een locatie van het ROC lag op een driehoekig perceel een directe bouwtitel. In de oostelijke punt ligt de sporthal, in...
/Posted by: Royal Flush
Bureau Dhondt heeft in opdracht van gemeente Weert voor Laarveld een verkavelings-, inrichtings- en beeldkwaliteitsplan opgesteld. Daarin staat het gewenste duurzame ruimtelijk beeld van Laarveld omgeschreven voor zowel het openbaar als het privégebied. In...
/Posted by: Richard Vermeer
Drie bouwvolumes – woongebouw, Petrus en Paulus kerk en kantoor - moesten in dit ontwerp harmoniëren. Daarvoor legde Bureau Dhondt de link naar het traditioneel kloostercomplex, waar de verschillende bouwvolumes rondom een besloten binnenplaats...
/Posted by: Royal Flush
Een multifunctioneel gebouw dat makkelijk aan de eisen van (toekomstige) gebruikers kan worden aangepast. Bureau Dhondt speelde op deze wens in door een gebouw te realiseren met drie grote zalen met een hoofddraagconstructie en...

Share Project :

  • Categories:
  • Share Project :