Veense plassen Wijk en Aalburg

Net buiten het dorp Veen is een inham gemaakt in de Afgedamde Maas. Aan deze inham is ruimte voor 20 vrijstaande woningen met eigen aanlegplaats. Bureau Dhondt tekende voor de stedenbouwkundige en landschappelijke inrichting en de verkaveling. Middels impressies is de sfeer van het gebied vastgelegd voor de architectonische uitwerking van de woningen. Daarnaast heeft Bureau Dhondt het bestemmingsplan geschreven voor deze bijzondere locatie.

Meer portfolio items van Dhondt

/Posted by: Royal Flush
De bouw van 74 appartementen en het winkelcentrum is een uitwerking van het centrumplan De Waluwe. Samen met de brede school, de centrumvoorziening van de nieuwbouwwijk De Waluwe en de bestaande wijk De Vergt....
/Posted by: Royal Flush
Computer Profile is onlangs verhuisd naar een kantoorunit op de OV-terminal in Breda. De oorspronkelijk locatie voldeed niet meer aan de nieuwe visie op de werkwijze van het bedrijf. Op de OV-terminal zitten alle...
/Posted by: Royal Flush
Plaats voor circa duizend leerlingen, en toch is het VMBO Scala kleinschalig van karakter. Het ontwerp bestaat uit een ensemble van drie witte gebouwen - verbonden door glazen gangen - in een groene ecologische...
/Posted by: Royal Flush
Guldenroede Halsteren appartementencomplexGuldenroede Halsteren
Midden in de wijk De Schans in Halsteren ligt een groenzone met waterretentiegebied. Hierin zijn een aantal individuele objecten gepland. Opdrachtgever Stadlander heeft voor één van deze objecten een prijsvraag uitgeschreven. De Kok Bouwgroep...
Client: Jane Doe

He is a very hard worker. He faced some frustrating issues with our project and overcame all obstacles! Great attitude and was always quickly available on Skype for discussion. Hire Him!

/Posted by: Royal Flush
In opdracht van Stadlander zijn onlangs 17 nul-op-de-meter woningen in Steenbergen opgeleverd. De levensloop bestendige woningen hebben een compleet woonprogramma op de begane grond en nog 2 slaapkamers op de verdieping. De woningen hebben...
/Posted by: Richard Vermeer
Drie bouwvolumes – woongebouw, Petrus en Paulus kerk en kantoor - moesten in dit ontwerp harmoniëren. Daarvoor legde Bureau Dhondt de link naar het traditioneel kloostercomplex, waar de verschillende bouwvolumes rondom een besloten binnenplaats...

Share Project :

  • Categories:
  • Share Project :